کاهش اثرات منفی ساعات کاری طولانی بر سلامت جسمی

کسانی که بیش از حد در کار خود غرق و مشغول می شوند و یا به دلیل شرایط اقتصادی ناگزیر از انتخاب مشاغلی با ساعات کاری طولانی هستند، مخاطرات جدی را متوجه سلامت روانی و جسمانی خود می سازند. این افراد با تحمل فشارهای جسمی و روحی ناشی از حجم بالای کار و ساعات طولانی فعالیت، در معرض خطر ابتلا به انواع مشکلات جسمی و روانی از جمله استرس، اضطراب، افسردگی و حتی سوء تغذیه قرار می گیرند. در نتیجه، علاوه بر تهدید سلامت خود، بهره وری و کارایی فردی آنها نیز به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد.
تاثیر ساعت کار طولانی مدت بر سلامتی
هیچکس با کار کمتر کارآفرین نمی شود. در واقع بسیاری از کارآفرینان به طور شبانه روزی و بی وقفه مشغول به کار هستند. کار زیاد برای افراد امری افتخارآمیز محسوب می شود، اما آیا ما باید زمان زیادی را به کار اختصاص دهیم و آیا چند ساعت کار در هفته می تواند بازدهی مناسبی را به همراه داشته باشد؟ کارآفرینان اغلب با انجام ساعات کاری طولانی مدت، خود را در معرض خطرات سلامتی قرار می دهند. این امر می تواند بر کیفیت زندگی و عملکرد آنها تاثیر منفی بگذارد. بنابراین، ضروری است که کارآفرینان به دنبال راهکارهایی برای مدیریت بهتر زمان و کاهش ساعات کاری خود باشند تا بتوانند تعادل مناسبی بین کار و زندگی شخصی خود ایجاد کنند.
ساعات کار طولانی در سلامتی، آسایش و روحیه ی افراد اثرات منفی دارد. آسیب دیدگی و تصادفات ، خستگی و مشکلات در خواب ،ایجاد مشکلات عضلانی و استخوانی و بیماری های قلب و عروق از عوارض این نوع کارکردن است.

تحقیقی جدید محققان نشان می دهد کار کردن به مدت طولانی، موجب افزایش ریسک بروز بیماری های قلبی می شود. محققان داده های بیش از 1900 فرد که دارای ساعات کاری طولانی بودند را در یک مطالعه بلندمدت مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. آنها دریافتند 43 درصد از این افراد مبتلا به بیماری های قلبی-عروقی نظیر آنژین، بیماری عروق کرونر، نارسایی قلبی، حمله قلبی، فشار خون بالا یا سکته تشخیص داده شدند. در بین افراد دارای کارهای تمام وقت، این ریسک در طول 10 سال به ازای هر یک ساعت کار اضافی در هفته به میزان یک درصد افزایش می یابد. در مقایسه با افراد دارای میانگین 45 ساعت کار در هفته در مدت 10 سال یا بیشتر، ریسک بیماری قلبی در افراد با ساعت کاری 55 ساعت در هفته 16 درصد بیشتر و در افراد دارای ساعت کاری 60 ساعت در هفته، 35 درصد بیشتر بود.