دوست تو

دوستت برای بدست آوردن سلامتی

مصرف انار برای این گروه ها مناسب نیست - ویژگی ها و عوارض

انار یک میوه بسیار مغذی و ارزشمند است که از لحاظ تغذیه ای دارای ارزش بالایی محسوب می گردد. این میوه به دلیل داشتن مقادیر قابل توجهی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها، برای سلامت بدن بسیار مفید است. همچنین وجود آهن در انار باعث می شود که این میوه به کندی هضم شود. در ادامه به بررسی خواص و مضرات مصرف انار خواهیم پرداخت تا با جنبه های مختلف آن بیشتر آشنا شوید.

مضرات خوردن انار برای چه کسانی بیشتر است؟

انار یکی از مهمترین میوه های فصل پاییز است که به عنوان میوه ای بهشتی نیز شناخته می شود. این میوه غنی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است و از قدیم مورد توجه اطباء بوده و خواص فراوانی برای آن برشمرده شده است. نام انار از کلمه ای یونانی به معنای سیب با هسته های زیاد گرفته شده است. با توجه به خواص غذایی و دارویی فراوان انار، مصرف آن برای برخی افراد ممکن است مضر باشد. افرادی که به مصرف انار علاقه مندند باید مضرات احتمالی این میوه خوشمزه را نیز در نظر بگیرند و از مصرف بیش از حد آن پرهیز کنند. در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک، به شما گفته می شود که مصرف انار برای چه کسانی ممکن است مضر باشد.

طبع انار

مزاج انار به طعم آن بستگی دارد. مزاج انار به طور کلی سرد و خشک است و هر چه ترش تر باشد مزاج سرد و خشکی آن نیز بیشتر است. انار شیرین مزاجی سرد و معتدل دارد و بهترین زمان برای مصرف آن صبح وقبل از صبحانه است.

چه کسانی نباید انار مصرف کنند؟

مبتلایان به زخم معده

افرادی که به مشکلات معده و زخم معده مبتلا هستند ، نباید انار ترش مصرف کنند زیرا مصرف انار سبب تشدید زخم معده می شود.

افراد سرد مزاج

مصرف انار در افراد سرد مزاج به علت طبع آن مشکلاتی را به وجود می آورد . مصرف این میوه در این افراد معده را سست کرده و ایجاد نفخ می کند. این افراد باید پس از خوردن این میوه مقداری نبات و زنجبیل مصرف کنند.

افراد دچار یبوست

افرادی که همیشه دچار یبوست هستند ، باید از خوردن انار و رب انار خود داری کنند زیرا مصرف انار همراه با هسته های آن سبب تشدید یبوست شده ، این افراد بهتر است انار را با پرده های سفید داخل آن مصرف نمایند چرا که آنها حاوی فیبرند. این فیبر نامحلول به حرکات دستگاه گوارش، رفع مشکلات دستگاه گوارش، جلوگیری از یبوست و کاهش اضافه وزن و کنترل اشتهای کاذب کمک می کند.

یبوست

افراد دچار اختلالات هضم

انار به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیر هضم می باشد و مصرف بیش از حد این میوه دستگاه گوارش را تحریک می کند و باعث اختلالات بسیاری مانند حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و... خواهد شد.

افراد دچار اضافه وزن

مصرف انار و عصاره آن به علت کالری فراوانی که دارد ، سبب افزایش وزن می شود پس اگر رژیم دارید و کالری مصرفی را چک می کنید از خوردن این میوه خودداری کنید.

انار و چاقی

افراد دچار فشار خون پایین

خوردن انار سبب کاهش فشار خون می شود پس افراد دچار افت فشار خون از فشار خون پایین رنج می برند نباید بیش از حد انار مصرف کنند. مصرف این میوه با انواع خاصی از داروها که برای درمان فشار خون و کلسترول بالا استفاده می شود، مداخله می کند.

جراحی

انار بر فشار خون تاثیر می گذارد. این امر ممکن است با کنترل فشار خون در طول و بعد از عمل جراحی تداخل ایجاد کند پس دو هفته قبل از عمل جراحی انار مصرف نکنید.

افراد مبتلا به دیابت

انار قند بالایی دارد و برای افراد مبتلا به دیابت مضر است پس این افراد باید در خوردن انار احتیاط کنند.

مضرات انار

افراد مبتلا به ناراحتی های ریوی

افراد مبتلا به ناراحتی های ریوی باید در خوردن انار احتیاط کنند زیرا این میوه سبب تشدید بیماری آنها می شود.

افراد دچار اختلالات کبد

اگر داروهای خاصی برای اختلالات کبد دارید، انار را با احتیاط و طبق نظر پزشک مصرف کنید زیرا آنزیم های موجود در انار مانع عملکرد آنزیم های خاصی در کبد می شوند.

آلرژی :

برخی افراد به خوردن انار آلرژی دارند و با مصرف این میوه دچار علائمی مانند بلعیدن دردناک ، خارش ،مشکلات پوستی ، تورم صورت ، سختی در تنفس ،درد و تورم در دهان می شوند. اگر شما نیز این مشکلات را با خوردن انار تجربه می کنید ، از خوردن این میوه اجتناب کنید.

۸ روز پیش ساعت توسط یه دوست