دوست تو

دوستت برای بدست آوردن سلامتی

عنوان مقاله بازنویسی شده به صورت دوستدار سئو:چگونه ورزشکاران می توانند از ابتلا به کووید-19 پیشگیری کنند؟ نکات کلیدی برای پیشگیری

با توجه به گسترش فراگیر ویروس کووید-19 در جامعه، نمی توان به طور کلی افراد را از فعالیت های ورزشی منع نمود. ورزشکاران نیز همانند سایر افراد جامعه در معرض خطر ابتلا به این بیماری همه گیر قرار دارند. بنابراین، ضروری است تا ورزشکاران اقدامات ویژه ای را برای پیشگیری و کاهش احتمال انتقال ویروس در محیط های ورزشی به کار گیرند. این اقدامات حفاظتی می تواند شامل رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، رعایت بهداشت فردی و گندزدایی تجهیزات ورزشی باشد تا ضمن حفظ سلامت ورزشکاران، امکان ادامه فعالیت های ورزشی در شرایط بحرانی کنونی نیز فراهم گردد.

راه های پیشگیری از ویروس کرونا برای ورزشکاران

با توجه به اینکه برخی گروه ها شروع به انجام فعالیت های ورزشی کرده اند، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها توصیه هایی را ارائه می دهند تا از ابتلای جوانان ورزشکار به کووید 19 جلوگیری شود. نحوه بازی و اشتراک گذاری تجهیزات ورزشی می تواند بر گسترش کووید 19 در بین بازیکنان تأثیر داشته باشد. بنابراین، اتخاذ تدابیر احتیاطی مناسب برای کاهش خطر انتقال ویروس در محیط های ورزشی ضروری است.

ارزیابی خطرات شیوع کرونا در میان ورزشکاران

زمانی که می خواهید خطر شیوع کووید 19 را در بین ورزشکاران ارزیابی کنید، موارد عنوان شده در ادامه ی این بخش از بهداشت و سلامت نمناک را در نظر بگیرید.

عدم رعایت فاصله و مدت زمان نزدیکی آنها با یکدیگر:

برخی ورزش ها(به عنوان مثال کشتی، بسکتبال) حفظ فاصله اجتماعی را برای بازیکنان دشوارتر می سازد، در این ورزش ها ممکن است تغییراتی ایجاد شود تا بازیکنان با رعایت فاصله یا برخی نکات بهداشتی به بازی ادامه دهند. به عنوان مثال، بازیکنان و مربیان می توانند بر مهارت فردی به جای رقابت تمرکز کنند.

تماس نزدیک بازیکنان با یکدیگر را محدود کنید وتعداد مسابقات را در طول یک فصل کاهش دهید.

ورزش های انفرادی

لمس وسایل و تجهیزات مشترک :

ممکن است فرد با لمس سطح یا جسمی (به عنوان مثال:تجهیزات محافظ، توپ، راکت، تشک یا بطری آب) که ویروس روی آن است و سپس لمس دهان، بینی یا چشم خود به کووید 19 مبتلا شود. به همین دلیل اشتراک گذاری تجهیزات را به حداقل برسانید و تجهیزات مشترک را تمیز و ضد عفونی کنید تا خطر گسترش کووید 19 را کاهش دهید.

سن بازیکن :

افراد بزرگسال بهتر می توانند دستورالعملهای مربوط به فاصله اجتماعی و اقدامات محافظتی مانند استفاده از بطری جداگانه را رعایت کنند اما در صورتی که بازیکنان در رده کودکان باشند مربی و والدین، می توانند آنها را تشویق به رعایت فاصله اجتماعی کنند و اقدامات محافظتی را انجام دهند.

بازیکنانی که بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری جدی قرار دارند :

والدین و مربیان باید میزان خطر را براساس بیماری هایی مانند دیابت یا آسم که ممکن است برخی بازیکنان مبتلا باشند ارزیابی کنند زیرا این افراد بیشتر در معرض خطر هستند.

آسم ورزشکاران

تعداد زیاد اعضای تیم :

وجود تعداد زیادی از بازیکنان در یک تیم در مقایسه با تعداد کمتر، شیوع بیماری کووید 19 را گسترش می دهد بنابراین، از مربی بخواهید تعداد بازیکن کمتری را انتخاب کند.

حضور تماشاگران :

حضور تماشاگران را در سالن های ورزشی حدالامکان محدود کنید زیرا حضور غیر ضروری آنها موجب شیوع این بیماری می شود.

سفر بازیکنان به نقاط دیگر:

سفر بازیکنان به نقاط دیگر نه تنها احتمال ابتلا بازیکنان، مربی ها و حتی هواداران را به کووید 19 بسیار افزایش می دهد بلکه موجب شیوع بیماری در آن منطقه می شود.

رفتارهایی که موجب کاهش گسترش بیماری کرونا می شود

ماندن در خانه :

همه افراد از جمله مربیان، بازیکنان و خانواده ها، در صورت مثبت بودن آزمایش یا مشاهده علائم کووید19 باید در خانه بمانند.بازیکنان و خانواده آنها باید نکات لازم برای مدت زمان قرنطینه و زمان بازگشت به فعالیت ورزشی را آموزش ببینند.

رعایت بهداشت مرتبط با دست و تنفس:

حداقل 20 ثانیه دست ها را با آب و صابون بشویید، اگر آب و صابون در دسترس نیست، از ضد عفونی کننده دست که حداقل 60٪ الکل دارد استفاده کنید ( کارمندان و افراد بزرگسال می توانند با اطمینان از ضد عفونی کننده دست استفاده کنند).

شستشوی دست

آزادانه عطسه نکنید و با دستمال جلوی سرفه و عطسه خود را بپوشانید و دستمال استفاده شده را در سطل آشغال بیاندازید یا با قسمت داخلی آرنج جلوی دهان خود را بگیرید.

استفاده از ماسک :

ماسک از افراد در برابر ویروس کووید 19 محافظت نمی کند اما خطر انتشار ویروس از شخصی که ماسک زده است (ممکن است هیچ علائمی از بیماری نداشته باشد) را کاهش می دهد. استفاده از ماسک برای بازیکنان هنگام ورزش (به خصوص بازیکنان جوان) چالش برانگیز است. ماسک باید حد الامکان توسط مربیان کادر ورزش جوانان، مسئولان، والدین و تماشاگران استفاد شود.

توجه:نوزادان و کودکان زیر 2 سال و افرادی که مشکلات تنفسی دارند نباید از ماسک استفاده کنند.

ضد عفونی کردن محیط :

همه سطوحی را که مرتباً لمس می کنید باید روزانه ضدعفونی و تمیز کنید.

برای ضدعفونی کردن محیط برنامه داشته باشید.

مواد ضدعفونی کننده را دور از دسترس کودکان نگهداری و استفاده کنید.

هنگام برداشتن کیسه های زباله یا دست زدن به زباله ها از دستکش استفاده کنید و دستتان را پس از خارج کردن دستکش بشویید.

پاک کردن سطوح

سیستم تهویه:

در صورتی که در فضای بسته بازی می کنید، مطمئن شوید که سیستم های تهویه یا فن ها به درستی کار می کنند. همچنین می توانید گردش هوا در فضای بسته را تا حد ممکن با باز کردن پنجره ها و درها افزایش دهید. اگر این کار باعث به خطر افتادن سلامتی (به عنوان مثال تحریک علائم آسم) برای بازیکنان یا افراد دیگر می شود از بازکردن پنجره ها و درها خودداری کنید.

بهداشت سیستم های آب :

برای به حداقل رساندن بیماری های مرتبط با آلودگی آب، اقدامات لازم را انجام دهید و مطمئن شوید که پس از تعطیلی طولانی مدت دوران کرونا، آب درون آب سردکن ها تعویض شده است.

دستگاههای آب سرد کن باید مدام تمیز و ضد عفونی شوند؛ کارکنان و بازیکنان باید آگاهی های لازم را کسب کنند و برای به حداقل رسیدن تماس با آب سرد کن ها بطری های شخصی را به همراه داشته باشند.

تغییر در چیدمان بازیکنان و رعایت فاصله اجتماعی :

از تماس بدنی غیرضروری مانند دست دادن و در آغوش گرفتن یکدیگر خودداری کنید.

در حد امکان تمرین و ورزش در فضای باز را در الویت قرار دهید.

هنگام توضیح تمرینات یا قوانین بازی بین بازیکنان فاصله ایجاد کنید.

بازیکنان را قبل از تشکیل گروه، شروع تمرین، گرم کردن یا بازی تشویق کنید تا در ماشین های خود بمانند.

ورزش در کرونا

استفاده از موانع و راهنماهای فیزیکی:

راهنماهای فیزیکی مانند تابلوها و نوارها را روی زمین های بازی قرار دهید تا مربیان و بازیکنان مطمئن شوند حداقل 6 فوت از یکدیگر فاصله دارند.

رعایت بهداشت در فضاهای مشترک:

در صورت امکان فضاهای مشترک مانند رختکن را ببندید. در غیر این صورت، بطور منظم فضا را تمیز و ضد عفونی کنید.

تعداد بازیکنانی که روی نیمکت ذخیره می نشینند را محدود کنید و یا در صورت نبود تماشاگر آنها را به جایگاه تماشاگران بفرستید.

برنامه ریزی های متغیر:

زمان یا مکان ورود و خروج گروه را با گروه های دیگر طوری برنامه ریزی کنید که تماس بین گروه ها تا حد ممکن محدود شود.

افراد عادی باید از حضور در باشگاه به عنوان تماشاگر و یا بازیکنان از رفتن به اردوهای غیر ضروری اجتناب کنند.

تغییر در شیوه های مرخصی:

سیاست ها و شیوه هایی را باید برای مرخصی استعلاجی مربیان، مسئولان و کارکنان به کار گیرید که افراد را قادر سازد تا در هنگام بیماری، یا مراقبت از فردی که بیمار است پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و در خانه بمانند.

سیاست های مرخصی، دورکاری و جبران خسارت کارکنان را بررسی و بازنگری کنید.

آموزش مربیان و کارکنان:

مربیان، مسئولان و کارکنان را در مورد کلیه پروتکل های ایمنی آموزش دهید. آموزش را به صورت مجازی انجام دهید، یا مطمئن شوید که فاصله اجتماعی در حین آموزش حضوری، حفظ می شود.

آموزش پروتکل های بهداشتی

شناسایی علائم و نشانه ها :

برای حفظ سلامتی مربیان، مسئولان و بازیکنان باید علائم آنها روزانه بررسی شود. آنها باید تغذیه سالم، ورزش و استراحت را بطور روزانه داشته باشند.

آماده سازی افراد در مواقع بیماری

تا زمانی که علائم بیماری کرونا رفع نشده و دوره نقاهت به اتمام نرسیده است مربیان، اعضای باشگاه، داوران، مقامات یا بازیکنان بیمار نباید به اردو بازگردند و تمرین های خود را شروع کنند.

افرادی که بیمار هستند را قرنطینه کنید:

در هر تمرین ورزشی افراد با علائم کووید 19 (به عنوان مثال تب، سرفه، تنگی نفس) را از دیگران جدا کنید.

محیط را تمیز و ضد عفونی کنید:

در سرویس بهداشتی که فرد بیمار استفاده می کند را ببندید و از آن تا قبل از تمیز و ضد عفونی کردن استفاده نکنید.

اگر ضدعفونی کردن آنها به سرعت امکان پذیر نیست حداقل 24 ساعت بعد از آن استفاده کنید.

به افرادی که با شخص مبتلا تماس نزدیک داشته اند، توصیه کنید که در خانه بمانند و علائم خود را نظارت کنند و در صورت بروز تنگی نفس به بیمارستان مراجعه نمایند.

۱۰ روز پیش ساعت توسط یه دوست