تقویت سلامت استخوان و مفاصل با ویتامین B12

پایین بودن سطح ویتامین B12 در بدن، با کاهش تراکم استخوان همبستگی دارد. مصرف مناسب این ویتامین میتواند از پوکی استخوان پیشگیری کرده و سلامت استخوانها را بهبود بخشد. این ارتباط به این دلیل است که ویتامین B12 نقش مهمی در متابولیسم استخوان و جذب کلسیم ایفا میکند. کمبود این ویتامین میتواند منجر به اختلال در تشکیل و تجدید بافت استخوانی شود. بنابراین، تأمین مناسب ویتامین B12 از طریق رژیم غذایی یا مکملهای دارویی، یک راهکار مؤثر برای پیشگیری و درمان پوکی استخوان بهشمار میرود.
مصرف کافی ویتامین B12 می تواند به حفظ سلامت استخوان های شما کمک کند
سطح پایین ویتامین B12 در بدن ممکن است بر روی سلامت استخوان ها تأثیر منفی داشته باشد. استخوان ها یک ساختار پیچیده از پروتئین های اتصال دهنده فیبر، مانند کلاژن، کلسیم و فسفر هستند و بسیاری از جنبه های رژیم غذایی شما، از جمله مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، روی، ویتامین های C، B6، B12، D و K، در حفظ و سلامت استخوان ها نقش مهمی دارند. بنابراین، اطمینان از دریافت کافی ویتامین B12 از طریق رژیم غذایی یا مکمل ها می تواند به حفظ سلامت استخوان های شما کمک کند.
بدن چگونه ویتامین B12 را کنترل میکند؟
ویتامین B12 یک ویتامین محلول در آب است که به طور معمول به پروتئین های غذایی متصل میشود و برای بسیاری از فرایند های بدن از جمله تولید سلول گلبول قرمز، عملکرد عصبی، سنتز DNA و متابولیسم چربی و پروتئین ماثر میباشد.
اسید هیدروکلریک در ترشحات هضم معده و جدا شدن ویتامین B12 از پروتئین در غذا مورد نیاز است ؛ ممکن است با بالا رفتن سن دریافت ویتامین B12 کاهش یابد. اگر، اختلال روده دارید یا گیاه خوار هستید این احتمال در شما بیشتر وجود دارد. کمبود ویتامین B12 در بدن ممکن است باعث کم خونی و کاهش عملکرد شناختی شود.

تاثیر ویتامین ب 12 بر سلامت استخوان
مزایای سلامتی ویتامین B12 برای سلامت استخوان ها و عضلات
1. تراکم استخوان را بهبود می بخشد:
ویتامین B12 در فعالیت سلول های استخوانی، تشکیل استخوان و تولید گلبول های قرمز که همه آنها نقش مهمی در سلامت استخوان دارد، موثر و لازم است.سطح پایین ویتامین B12 در بدن با کاهش تراکم معدنی استخوان همراه است.
این بدان معنی است که استخوان های شما با وجود ویتامین B12 کمبود مواد معدنی لازم برای حفظ و سلامت ندارند.مصرف مقدار کافی ویتامین B12 به جلوگیری از پوکی استخوان کمک میکند.کمبود ویتامین B12 سطح هموسیستئین را افزایش میدهد.
هموسیستئین یک اسید آمینه است که التهاب را افزای میدهد و بنابراین خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته جندین برابر میشود.علاوه بر این تحقیقات نشان میدهد که سطح بالای هوسیستئین باعث تشدید شکستگی استخوان و تضعیف آن میشود.
این هورمون همچنین ممکن است بر ضعیف شدن تولید کلاژن نیز تاثیر داشته باشد.اختلال در تولید کلاژن نیز به مراتب خطر شکستگی را چندین برابر افزایش میدهد.

چه چیزی در بهبود سلامت استخوان ها تاثیر می گذارد؟
تضمین سلامت استخوان ها با ویتامین ب 12
2. جلوگیری از شکستگی استخوان:
زمانی که تراکم استخوان کاهش می یابد، احتمال شکستگی آن افزایش می یابد.بر اساس مطالعه ای افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی میکنند و با کمبود ویتامین B12 در بدنشان مواجه هستند میزان شکستگی استخوان در آنها افزایش می یابد.
3.بهبود سلامت عضلانی:
ویتامین B12 برای تولید کوآنزیم سوکسینیل موثر است که نقش مهمی را در چرخه اسید سیتریک و انتشار انرژی ذخیره شده حاصل از کربو هیدرات ها، چربی ها و پروتئین ها دارد.
همانطور که میدانید عضلات نیاز به انرژی زیادی برای تامین فعالیت خود دارند.کمبود انرژی منجر به کاهش توده عضلانی، استقامت و قدرت میشود.

چه چیزی برای سلامت استخوان ها خوب است؟
*برای جلوگیری از مشکلات استخوانی چه باید کرد:
برای جلوگیری از این مشکلات استخوانی شما باید یک اندازه کافی از ویتامین B12 را در رژیم غذایی خود دریافت کنید.
بزرگسالان در روز حداقل 2/4 میکرو گرم ویتامین B12 نیاز دارند.
ویتامین B12 در غذا های غنی از پروتئین مانند :صدف، غذاهای دریایی، گوشت گاو، شیر، ماست، پنیر، تخم مرغ و مرغ یافت میشوند.
غلات صبحانه نیز معمولا غنی از ویتامین B12 است.
اگر شما قادر به دریافت ویتامین B12 مورد نیاز خود از رژیم غذاییتان نیستید، با متخصص درباره گزینه های مصرف مکمل مشورت کنید.
ممکن است که برای شما قرص B12 یا تزریق آن تجویز شود.
** فراموش نشود که مصرف مکمل های ویتامین B12 مثل هر داروی دیگری نباید بدون تجویز پزشک انجام شود .**