بهبود سلامت با کاهش زمان نشستن

ممکن است موقعیت شغلی شما نیز به شما اجازه فعالیت فیزیکی کافی را نداده و منجر به ساعات طولانی نشستن شود. این موضوع اهمیت ویژه ای دارد، چرا که مطالعات علمی نشان میدهند بیتحرکی و زیاد نشستن پیامدهای جدی و جبرانناپذیری برای سلامت فرد به دنبال خواهد داشت. این عوارض شامل افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبیعروقی، دیابت، چاقی و حتی سرطان میشود. بنابراین، آگاهی از این موضوع و اتخاذ راهکارهای مناسب برای افزایش فعالیت فیزیکی در طول روز، امری ضروری است تا سلامت جسمانی شما به خطر نیفتد.
بدترین عوارض زیاد نشستن؛ هشدار به افرادی که زیاد میشینن و ورزش نمیکنن
سبک زندگی کم تحرک ممکن است منجر به مشکلاتی مانند بیماری قلبی یا دیابت شود. نشستن یا دراز کشیدن بیش از حد خطرات زیادی برای سلامت بدن به وجود می آورد. در این مقاله، به شما خواهیم گفت چه خطراتی در صورت زیاد نشستن و ورزش نکردن برای جبران این عوارض شما را تهدید می کند. این مطلب به صورت گسترده و بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو ارائه می شود.
ایجاد جوش های هورمونی
اولین اتفاقی که بعد از فعالیت نکردن یا نشستن زیاد رخ می دهد، اضافه وزن است که یکی از اثرات اضافه وزن مشکلات خاص پوستی خواهد بود. باعث می شود که پوست بیش از حد چرب شود، فرد بیشتر عرق کند و منافذ پوستش کثیف شوند و جوش های هورمونی به وجود بیاید.

ضعیف شدن استخوان ها
ماهیچه و استخوان بافت های زنده ای هستند که اگر آنها را تمرین بدهید، قوی می شوند. استخوان افرادی که به طور منظم ورزش می کنند، قوی تر و متراکم تر از افرادی است که ورزش نمی کنند؛ بنابراین وقتی که شما زیاد بنشینید و فعالیت نداشته باشید، احتمال ضعیف شدن استخوان ها و کاهش تراکم آن ها وجود دارد.
بدتر شدن مشکلات پوستی
اگر هر گونه روشی را برای از بین بردن جوش و آکنه امتحان کردید، اما هنوز هم مشکل سر جای خودش باقی مانده است، باید به دنبال ریشه مشکل بگردید. گاهی اوقات جوش به خاطر فشار بیش از حد پوست است. زمانی که شما می نشینید، فشار زیادی به پوستتان وارد می شود و می تواند عاملی برای جوش های التهابی باشد.

سلولیت
این روز ها اکثر افراد به خاطر شغل های اداری مجبور هستند زمان زیادی بنشینند و این سبک زندگی بی تحرک عامل تجمع آب در بدن آن ها می شود، جریان خون را کاهش می دهد و تغییراتی را در بدن به وجود می آورد و باعث ایجاد سلولیت خواهد بود.
واریس
هنگامی که راه می رویم و حرکت می کنیم، عضلات منقبض و منبسط می شوند و رگ های قسمت پایین پا در فشار قرار می گیرند و پمپاژ خون اتفاق می افتد و همین باعث می شود که خونرسانی به قلب هم بهبود پیدا کند؛ اما نشستن طولانی مدت باعث جریان خون ضعیف شده و حتی عاملی برای واریس خواهد بود.