دوست تو

دوستت برای بدست آوردن سلامتی

بهبود سلامت روانی با این راهکارها

اگر فرد مستعد استرس هستید، بسیار مهم است که با 6 عادت رفتاری اشتباه که به افزایش سطح استرس شما منجر می‌شود، آشنا شوید. این عادات رفتاری نادرست می‌توانند نقش بسزایی در تشدید حالات استرس‌زای فرد ایفا کنند. آگاهی و شناخت این رفتارهای اشتباه به افراد کمک می‌کند تا با شناسایی و اصلاح آنها، از بروز و تشدید استرس در زندگی خود پیشگیری نمایند. درک و مدیریت صحیح استرس، گام مهمی در راستای بهبود کیفیت زندگی و ارتقای سلامت روانی افراد محسوب می‌شود.

تشدید استرس با این عادات اشتباه

افزایش استرس با این عادات نادرست - استرس حالتی عاطفی است که زمانی به شما دست می‌دهد که فشار بیشتر از آنچه به آن عادت داشته‌اید بر شما وارد شود. هنگامی که دچار استرس می‌شوید، بدن شروع به ترشح هورمون‌هایی می‌کند که سرعت ضربان قلب را بالا برده، تنفس شما را سریع‌تر کرده و میزان انرژی بیشتری به شما می‌دهد.

در جهان بیش از 40 میلیون نفر از کسانی که بالاتر از 18 سال سن دارند، دچار استرس هستند و برای درمان آن هزینه های هنگفتی را می پردازند در حالیکه می توان با رفتار درمانی از تشدید استرس جلوگیری کرد.

استرس

کارهای ممنوعه هنگام استرس

در این مطلب به عادت های بدی می پردازیم که انجام آن ها استرس شما را تشدید می کند و بهتر است آن ها را کنار بگذارید. 1- زیاد فکر کردن به موضوعی خاصزمانیکه ما به مساله ای زیاد فکر می کنیم و آن را چندین بار در ذهنمان پردازش می کنیم، در واقع تنها به نکات منفی آن می پردازیم که استرسمان را بیشتر می کند، به جای فکر کردن به خود مساله بهتر است به راه حل برطرف کردن آن بپردازیم. 2- وسواس های ذهنیاین مورد هم مشابه مورد قبلی است و شما همیشه درگیر فکر کردن به موضوعات مختلف در آینده هستید و این برای شما تبدیل به یک رفتار وسواسی شده و نمی توانید از زمان حالتان لذت ببرید. 3- توقعات بیجاافرادی که دچار استرس های مزمن هستند، اغلب تلاش می کنند انتظاراتی را که از خود دارند، عملی کنند و اگر این انتظارات متناسب با توانایی های آن ها نباشد، دچار استرس بیشتری می شوند. 4- فرار از موقعیت های استرس زاگاهی اوقات سعی می کنید از موقعیت های استرس زا دور شوید، اما این کار تنها در کوتاه مدت به شما کمک می کند ولی در بلند مدت استرس تان را تشدید خواهد کرد. 5- وابستگی به داروهاشاید داروها شما را برای مدتی آرام کنند اما مساله ای که این داروها دارند، آن است که آن ها تنها نشانه های بیماری تان را بهبود می بخشند و خود بیماری را درمان نمی کنند، برای همین به مرور شما وابستگی بیشتری به آن ها پیدا کرده و اعصابتان ضعیف تر می شود.بهتر است یوگا، مدیتیشن و خواب کافی را جایگزین این داروها بکنید تا نتیجه بهتری بگیرید. 6- کنترل همه چیززمانیکه استرس دارید مایل هستید که همه چیز تحت کنترل شما باشد در حالیکه این غیر ممکن است و زمانیکه موضوعی از کنترل شما خارج شود استرس تان تشدید خواهد شد.پس سعی کنید تنها روی موضوعاتی تمرکز کنید که می توانید آن ها را در کنترل خودتان داشته باشید.

۱۸ روز پیش ساعت توسط یه دوست